Zakelijk

Een dagje uw vaste werk- of vergaderplek inwisselen voor een andere omgeving? Het kan bij Reuvershoeve. Meer inspiratie, meer energie en meer creativiteit kunnen we niet beloven. Wat we wel kunnen regelen is een inspirerende omgeving. Met als vergezicht het idyllische buitengebied van Brummen/Zutphen.

Van zakenlunch tot werkplek

Reuvershoeve is de ideale locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Van vergaderingen tot een jubilarisreceptie. Van presentaties tot trainingen. En van een directiemeeting tot een teambuildingsuitje. En ook als zzp-er vindt u bij Reuvershoeve een goede werkplek.

We beschikken over twee inspirerende ruimten: Bakhuis en Dijkzicht. Hier kunt u in alle rust met uw collega’s vergaderen, genieten van een zakenlunch of een presentatie of training houden. Inclusief audiovisuele middelen en gratis wifi. Natuurlijk bieden we ook diverse zakelijke arrangementen aan, inclusief lunch of buffet.

Wilt u werken of vergaderen in de ochtend en ’s middags samen aan slag met een van onze originele teambuildingsactiviteiten? Bij Reuvershoeve kunt u inspanning en ontspanning makkelijk combineren? Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Zakenlunch bij Reuvershoeve

Bij Reuvershoeve bent u voor een ontspannen werkplek en/of zakenlunch aan het goede adres. Als u met een klein gezelschap bent, kunt u plaatsnemen in het restaurant. Bent u met een groter gezelschap? Dan bieden wij u graag een van onze ruimten, Bakhuis of Dijkzicht, aan. Hier kunt u in alle rust uw lunchen en overleggen.

Zakenlunch bij Reuvershoeve

De ideale werkplek

Op zoek bent naar een fijne werkplek met uw collega’s? U bent welkom bij Reuvershoeve. Daarbij kunt u vanzelfsprekend gebruikmaken van ons gratis wifi netwerk en eventuele audiovisuele middelen. Natuurlijk bieden we ook diverse zakelijke arrangementen aan, inclusief lunch of buffet.

Vraag offerte aan

De ideale werkplek