Feestelijke evenementen

Wat u ook te vieren heeft, bij Reuvershoeve maken we er een feestje van. Zonder dat u er enig omkijken naar heeft. Het enige wat u hoeft te doen, is uw gasten uitnodigen. Wij verzorgen de rest.

 

Familieactiviteiten

Reuvershoeve is een feest voor jong en oud. Verjaardagen, familiebijeenkomsten in de ruimste zin van het woord, condoleances, trouwen en jubilarissen, alles is bij ons mogelijk! Komt u vrijblijvend een kop koffie bij ons drinken? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Familieactiviteiten

Feest organiseren?

Speciale momenten wilt u natuurlijk groots vieren. Hoe groot of klein uw feest ook is, samen maken we vooraf een plan of een uitgebreid draaiboek. Zodat u straks nergens meer over na hoeft te denken en alleen bezig kunt zijn met één ding: genieten van uw feest.

Twee feestruimten. Bij Reuvershoeve beschikken we over twee sfeervolle en inspirerende ruimten: Bakhuis en Dijkzicht. Deze kunnen we naar wens samenvoegen of opdelen. Verder beschikken beide ruimten over alles wat u maar nodig heeft. Van sfeervolle verlichting tot uitzicht op de groene omgeving.

Wat gaan we eten?

Over de catering van uw feest kunnen we kort zijn: roept u maar. De dag beginnen met koffie, thee en taart? Dat kan. Of toch liever starten met een bruisend aperitief? Kan ook. Tussendoortjes met warme en koude borrelhapjes? Een culinair 3-gangen diner of toch liever een buffet? Of misschien wel een uitgebreide barbecue? Bijna alles is mogelijk en bespreekbaar.

Groepsdiner

Voor grote gezelschappen stellen wij ook diverse buffetten en diners samen. Zoals de originele ‘Brunch van het Boerenerf’, een warm- of koud buffet. Of wat dacht u van een lekker actieve dag in de omgeving afsluiten met onze ‘Brummense Braai’? Een uitgebreide barbecue met diverse vis- en vleessoorten, alles bereid door onze chef-kok. Inclusief heerlijke, huisgemaakte salades, bijpassende sauzen, boerenbrood en verse frieten.

Vraag naar de mogelijkheden

Groepsdiner

Familiefeest

De jaarlijkse familiedag vieren op de Reuvershoeve? Dé dag om met z’n allen weer eens bij te praten, samen te zijn en samen leuke dingen te ondernemen. Wat u plannen ook zijn, samen maken we er een feest van. Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden

Familiefeest

 

Reserveren bij Reuvershoeve

Zo, heeft u al trek gekregen na het bekijken van onze menukaart?

Reserveren is niet nodig wij proberen u bij binnenkomst z.s.m. aan een mooie tafel te plaatsen.