Feestelijke evenementen

Wat u ook te vieren heeft, bij Reuvershoeve maken we er een feestje van. Zonder dat u er enig omkijken naar heeft. Het enige wat u hoeft te doen, is uw gasten uitnodigen. Wij verzorgen de rest.

Familieactiviteiten

Reuvershoeve is een feest voor jong en oud. Dankzij onze samenwerking met activiteitenbureau Peter Oversteegen beschikken wij over een verrassend aanbod van activiteiten waar iedereen plezier aan beleeft. Van familietoernooien waarbij u met en tegen elkaar ‘strijd’ tijdens verschillende spelen tot Pannenkoekspelen en Schuttersactiviteiten. Terwijl dierenliefhebbers bij onze kinderboerderij de ezels, geiten, kippen en konijnen van dichtbij kunnen ontmoeten.

Bekijk alle activiteiten

Familieactiviteiten

Feest organiseren?

Speciale momenten wilt u natuurlijk groots vieren. Hoe groot of klein uw feest ook is, samen maken we vooraf een plan of een uitgebreid draaiboek. Zodat u straks nergens meer over na hoeft te denken en alleen bezig kunt zijn met één ding: genieten van uw feest.

Twee feestruimten. Bij Reuvershoeve beschikken we over twee sfeervolle en inspirerende ruimten: Bakhuis en Dijkzicht. Deze kunnen we naar wens samenvoegen of opdelen. Verder beschikken beide ruimten over alles wat u maar nodig heeft. Van sfeervolle verlichting tot uitzicht op de groene omgeving.

Wat gaan we eten?

Over de catering van uw feest kunnen we kort zijn: roept u maar. De dag beginnen met koffie, thee en taart? Dat kan. Of toch liever starten met een bruisend aperitief? Kan ook. Tussendoortjes met warme en koude borrelhapjes? Een culinair 3-gangen diner of toch liever een buffet? Of misschien wel een uitgebreide barbecue? Bijna alles is mogelijk en bespreekbaar.

Groepsdiner

Voor grote gezelschappen stellen wij ook diverse buffetten en diners samen. Zoals de originele ‘Brunch van het Boerenerf’, een warm- of koud buffet. Of wat dacht u van een lekker actieve dag in de omgeving afsluiten met onze ‘Brummense Braai’? Een uitgebreide barbecue met diverse vis- en vleessoorten, alles bereid door onze chef-kok. Inclusief heerlijke, huisgemaakte salades, bijpassende sauzen, boerenbrood en verse frieten.

Vraag naar de mogelijkheden

Groepsdiner

Familiefeest

De jaarlijkse familiedag vieren op de Reuvershoeve? Dé dag om met z’n allen weer eens bij te praten, samen te zijn en samen leuke dingen te ondernemen. Wat u plannen ook zijn, samen maken we er een feest van. Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden

Familiefeest

Kinderfeestje bij de Reuvershoeve

Bij Reuvershoeve beleeft ieder kind zijn of haar verjaardag als de dag van zijn leven. Want bij zo’n speciaal moment hoort natuurlijk een speciaal feest. Met ons ‘Rakkers van Reuvershoeve’ kinderfeest arrangement garanderen wij dat de jarige job deze dag niet snel zal vergeten. Het is een programma vol plezier, activiteiten en lekkernijen.

Neem contact op

Kinderfeestje bij de Reuvershoeve

Kant en klaar: bios + kinderfeest

Het programma begint met een bezoek aan een leuke film in bioscoop Cinemajestic in Zutphen. Daarna staat bij Reuvershoeve de limonade met iets lekkers én de feestelijk versierde stoel al klaar. Op de boerderij is er van alles te doen. De ‘rakkers’ kunnen spelen in onze speeltuin en knuffelen met de dieren van de kinderboerderij: ezels, kippen, geiten en konijnen.

Bekijk alle activiteiten

Kant en klaar: bios + kinderfeest

Kant en klaar: Pannenkoekenparty!

Het is party time! Na het klauteren, knuffelen met de dieren en ravotten in de speeltuin is het tijd voor pannenkoeken. In de keuken zien de kinderen van dichtbij hoe hun eigen pannenkoek gebakken wordt. De jarige krijgt zelfs een speciale koksmuts op!  Na het pannenkoeken eten, is het kinderfeest nog niet ten einde. Iedere rakker mag nog een eigen ijsbeker maken: zelf ijs tappen en natuurlijk versieren.

Bekijk onze menukaart

Kant en klaar: Pannenkoekenparty!

Reserveer nu een tafel

Zo, heeft u al trek gekregen na het bekijken van onze menukaart? Reserveer dan snel uw tafel via onderstaand formulier of bel 0575 – 56 00 47.
Een allergie of dieetwensen? Vermeld dit bij uw reservering. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Let op: op zon- en feestdagen is het alleen mogelijk om voor gezelschappen vanaf 10 personen te reserveren (m.u.v. de kerstdagen). High-tea is alleen telefonisch te reserveren! Het is niet mogelijk om op het terras te reserveren!

Gelieve telefonisch contact op te nemen op het nummer (0575) 56 00 47 voor reserveringen vanaf 10 personen of de reservering van de High Tea.

Direct reserveren