Pannenkoeken en spare-ribs drive thru

Drive Thru

HET IS EEN FEIT, onze FOODTRUCK DRIVE THRU is geopend!! Wij bieden je de mogelijkheid om op ons parkeerterrein je maaltijd af te halen. Je blijft in de auto zitten terwijl wij de bestelling voor je klaarmaken! Naast onze lekkere pannenkoeken kun je ook kiezen voor slow smoked spareribs en andere heerlijkheden klaargemaakt op de smoker in samenwerking met Catering Zutphen.

Waar, wanneer en hoe?

Iedere donderdag t/m zondag, van 16.00 tot 20.00 uur kun je terecht op ons parkeerterrein op de Zutphensestraat 199 te Brummen. Je kunt daar ter plekke je bestelling plaatsen, of van te voren online via een van de onderstaande links. Of bestel je pannenkoeken telefonisch (vanaf 15:00) op 0575-560047

Pannenkoeken bestellen

Wil je van tevoren alvast je pannenkoeken bestellen zodat je ze bij de Drive Thru direct kan afhalen? Of wil je alvast het menu raadplegen om te zien wat voor een heerlijke pannenkoeken wij op het menu hebben? Dat kan via onderstaande link.

Pannenkoeken bestellen

Pannenkoeken bestellen

Spare-ribs bestellen

Niet zo dol op pannenkoeken? Of wil je naast je pannenkoeken ook gewoon een van de heerlijkheden van de smoker van Catering Zutphen uitproberen? Dan kun je via onderstaande links alvast je spare-ribs en andere lekkernijen bestellen.

Spare-ribs bestellen

Spare-ribs bestellen

Reserveer nu een tafel

Zo, heeft u al trek gekregen na het bekijken van onze menukaart? Reserveer dan snel uw tafel via onderstaand formulier of bel 0575 – 56 00 47.
Een allergie of dieetwensen? Vermeld dit bij uw reservering. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Let op: op zon- en feestdagen is het alleen mogelijk om voor gezelschappen vanaf 10 personen te reserveren (m.u.v. de kerstdagen). High-tea is alleen telefonisch te reserveren! Het is niet mogelijk om op het terras te reserveren!

Gelieve telefonisch contact op te nemen op het nummer (0575) 56 00 47 voor reserveringen vanaf 10 personen of de reservering van de High Tea.

Direct reserveren