Drive-Thru

Ons Take Away Food

Spontaan langskomen in onze Drive-Thru? Dat kan van donderdag t/m zondag van 16:00 tot 20:00 uur. Of bel van tevoren, zodat jij bij de Drive-Thru direct kunt afhalen. Van maandag t/m woensdag kun je onze gerechten telefonisch bestellen en bij ons ophalen.

Bijvoorbeeld onze heerlijke pannenkoeken, onze inmiddels bekende Rolls&Bites, verse ambachtelijke friet van buurboer Gemmink, snacks, huis gemarineerde spareribs of ons Haantje de Voorste? Een halve haan van Henk Derks met onze friet met mayonaise en appelcompote. Ook hebben wij de Dubbeldoel Hamburger en 9 smaken boeren schepijs van boerderij de Steenoven uit Hummelo.

Onze pannenkoeken bezorgen wij ook bij u thuis. Voor onze overige gerechten zien wij u graag in onze Drive-Thru. Van donderdag t/m zondag van 16:00 tot 20:00 uur.

Reserveer via 0575 56 00 47 (dagelijks vanaf 12:00 uur) of mail ons: info@reuvershoeve.nl

Pannenkoek Bestellen

Ons Take Away Food

Reserveer nu een tafel

Zo, heeft u al trek gekregen na het bekijken van onze menukaart? Reserveer dan snel uw tafel via onderstaand formulier of bel 0575 – 56 00 47.
Een allergie of dieetwensen? Vermeld dit bij uw reservering. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Let op: op zon- en feestdagen is het alleen mogelijk om voor gezelschappen vanaf 10 personen te reserveren (m.u.v. de kerstdagen). High-tea is alleen telefonisch te reserveren! Het is niet mogelijk om op het terras te reserveren!

Gelieve telefonisch contact op te nemen op het nummer (0575) 56 00 47 voor reserveringen vanaf 10 personen of de reservering van de High Tea.

Direct reserveren